Fietstocht BeNeLux #Couchsurf host Richard

Ik kan pas laat bij couchsurf host Richard binnen dus ik gooi al mijn bagage in een bagagekluis op het NS
station en ga een rondje stappen. Binnen een korte tijd heb ik weer veel leuke mensen ontmoet en gezellige praatjes gemaakt.
Na een paar uur ben ik bij couchsurf host Richard. Richard is een gastvrije kerel die graag iedereen een slaap plaats geeft. Ik ben niet de enige want er komt een Duitser en een Engelse binnen. Ik heb wijn en koeken mee en we kletsen tot diep in de nacht.
Richard heeft ook een kat Toeter. Hij is nieuwsgierig naar mijn slaapzak en loopt snachts veel rondjes tussen ons.
De volgende ochtend kijken we tv en begin ik aan de laatste 50km van Maastricht naar mijn oma in Roermond. Het is een feest rit want het gaat met windje mee alleen maar berg af. Maastricht ligt namelijk stukken hoger dan Roermond.
Wat gelijk opvalt zijn de vele stoplichten die Nederland heeft en de krappe kneuterige infrastructuur. Onderweg komt een brommer naast mij rijden en hij sleept een fietser voort. We houden een wedstrijdje wie het hardst kan rijden. Het blijft gelijk spel en ik moet een andere weg in.

Uiteindelijk kom ik aan bij oma onder de tv toren in Roermond. Hier wacht de heerlijk zelfgemaakte soep van oma met gezonde groenten.

Morgen reis ik met de trein naar huis.
Dit was einde van deze reis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.