Fietstocht BeNeLux #En weer verder!

Ik word wakker, en ben klaar voor de volgende trip. Als ik mijn tent open rits is het tot mijn verbazing aardedonker. Zou de zon uit zijn? Welnee… Na een check op mijn mobiel zie ik dat het pas 03.08 uur is. Ik rits de tent dicht en slaap verder.
Om 6.30 sta ik op. Alles is kletsnat van de regenachtige nacht. Als ik omhoog kijk zie ik opeens dat ik de hele nacht recht onder een bijen nest geslapen heb! Zo nu en dan komt de koningin even buiten een luchtje scheppen en besluit dan weer naar binnen te gaan. Ik wil een ontbijtje eten bij Hema maar als ik kijk in Google waar de dichtbijgelegen Hema is, is dat 15km verder! Ik begin me steeds meer te beseffen dat ik midden in de boesboes zit, en de laatste 30 kilometer geen supermarkt meer gezien heb. Dat Nederland zulke afgelegen plekken heeft wist ik eigenlijk niet.

Als alles ingepakt is zet ik mijn tocht voort richting het zuiden. Om 9uur ben ik bij Hema aan het ontbijt. Het is even vriendelijk aandringen maar gelukkig kan ik mijn fietsaccu bijladen in het restaurant van Hema. Hopelijk heb ik vanavond de Belgische grens bereikt waar mijn volgende slaapplaats wacht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.