Fietstocht BeNeLux #Nachtelijke paniek!

Opeens hoor ik gezoem tussen mijn oor en mijn slaapzak. Een mug is niet zo erg zou je denken, maar voordat ik ga slapen controleer ik de tent eerst op muggen. Er kunnen geen muggen binnenkomen toch?! Geërgerd kom ik overeind om kotermetten te maken met het insect.
Dan schrik ik, want opeens staat de tent wagenwijd open!!  INBREKERS?! Binnen 5 seconde sta ik in mijn onderbroek naast mijn tent met een zaklamp in het rond te schijnen. Mijn mobiel en portemonnee heb ik allemaal nog. Hoe kan mijn tent plotseling uit het niets op zijn?
Als de kust veilig lijkt, besluit ik het maar te houden op mijn vermoeidheid. Ik zal wel vergeten zijn mijn tent te sluiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.