Fietstocht BeNeLux #Wortels?

Na mijn 2e dag fietsten kom ik aan in het dorpje Wortel. Aan de rand van het dorp ligt een stuk bos waar bij aankomst al een tent staat. En jahoor, als mijn tent staat komen daar nog 2 meiden aan.
Het is broeierig warm met een intense zon. Vanwege de hoge temperatuur besluit ik te douchen onder de waterpomp. De waterpomp geeft ijskoud water, en binnen 30seconden ben ik wel schoon genoeg. Smiddags maak ik de vuurkorf aan en  later schuiven 2 Belgen en 2 Nederlanders aan. Volgens de 2 Belgische meiden staan Nederlanders erom bekend geen blad voor de mond te nemen. Ook komen ze massaal in België studeren omdat het daar goedkoper is. Ondertussen koken de meiden macaroni. Als ze gegeten hebben vragen ze of ik het restje macaroni nog wil hebben. Als het donker begint te worden gaan komen er steeds meer wolken. De gezellige avond rond het vuur wordt afgebroken door noodweer en iedereen vlucht zijn tent in. Met tikkende druppels op mijn tent val ik in slaap.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.