LondenLex #2 On my way to Londen

Met de trein vertrek ik richting Eindhoven airport. Daar aangekomen is het even zoeken waar ik moet zijn. Het is ten slotte mijn eerste vlucht. Mijn tas heb ik zorgvuldig ingepakt, dus ben ik niet blij als bij de douane de hele tas overhoop gaat. Gelukkig passen alle vloeistoffen in een plastic zak en hoeft niks de prullenbak in. Vervolgens loop ik verder, en moet ik nog een controle door.
Overal staan mensen in de rij voor de meest uiteenlopende bestemmingen. Na een uur wachten is mijn vlucht aan de beurt. Ik stap in en ben toch wel een beetje zenuwachtig voor het vliegen. Als ik eindelijk zit, gaan mensen om mij heen in discussie over de stoelen. Dan blijkt dat ik de verkeerde stoel in beslag heb genomen. Als iedereen binnen is gaat de deur dicht. Het taxiën over het vliegveld duurt maar heel kort. Ineens krijgt het vliegtuig veel snelheid en we vliegen!!  Wouw!  Binnen 10 seconde is de hele wereld heel klein.
10minuten later kijk ik nietsvermoedend naar buiten en zie opeens het strand!! In de zee staan behoorlijk veel windmolenparken die vanaf het strand niet te zien zijn. Het goed te merken dat Ryanair een budget maatschappij is want tijdens de vlucht worden de  meest uiteenlopende zaken aangeboden. Van powerbanks en snacks tot krasloten. Als even later Engelse kust in zicht komt staat het vliegtuig relatief snel weer op de grond.
Ik stap uit, en daarna moet il zoeken naar een bustransfer. Ik volg alle borden naar de bus die opeens ophouden. Op dat punt hopen zich zo nu en dan hoopjes toeristen op die allemaal verdwalen. Ik besluit verder te zoeken maar kan allemaal bussen vinden behalve mijn transfer die ik geboekt heb. Dan besluit ik een groepje te volgen die onderweg is naar dezelfde bus en dan vertrekt net voor mijn neus de bus.
Helaas…   Gelukkig komt over een half uur de volgende bus en daar stap ik in. On my way to Londen!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.